В новините
 
14.06.2008 07:12   Новината е видяна 4398 пъти
ПСФK ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС
В понеделник – 16 юни от 10.00 часа отборът на ПСФК Черноморец Бургас ще проведе първата си тренировка в подготовка за турнира на УЕФА „Интертото Къп” и сезон 2008-2009 година в „А” група.
Подготовката на отбора ще премине през два етапа като първият ще бъде във Велинград от 16 юни до 04 юли, а вторият в Поморие от 17 юли до 31 юли. Между двата лагера „Черноморец” ще се готви в Бургас и ще изиграе две срещи от турнира на УЕФА „Интертото Къп”.
За целия подготвителен период са планирани девет контролни срещи, плюс двубоите от Интертото. В първия мач от европейския турнир нашият отбор е домакин на 5 юли, когато на стадион Васил Левски ще се срещне с победителя от двубоя от първи квалификационен кръг между „Хибърниънс” Малта и „Горица” Словения. Реваншът е на 12 юли.
Пълна информация за контролните срещи по дати и място на провеждане, за съперниците в тях, както и за новите футболисти, които ще започнат подготовка с „Черноморец Бургас” ще получите в понеделник. Информацията ще бъде поместена и на официалната интернет страница на клуба - www.chernomoretz-bs.com   




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |