В новините
 
06.07.2008 17:21   Новината е видяна 6346 пъти
12 лева за концерта на кмета Димитър Николов. Двама от Юрая Хийп подгряват публиката

Големите хитове на Юрая Хийп звучаха в Летния театър на Бургас. Двама от великаните - Джон Лоутън и Кен Хенсли изпълниха свидната на няколко поколения музика.
Подгряваща група беше БТР, които леко фалшивяха от вълнение.
Любители на музиката на Uriah Heep коментираха, че преходът си личи по сбъдването на мечтите. Едва ли преди 30 години някой би се надявал, че музикантите ще бъдат на живо в Бургас при това в не дотам пълния Летен Театър. Мечтата се сбъдна и за трима малчугана които музикантите изтеглиха на сцената. Децата със сигурност ще разказват и на внуците си Великата случка в техния живот.
For pity публиката не беше достатъчнa а истински купон, озвучаването беше повече от зле и информацията за концерта се предаваше от човек на човек все едно е тайна. Сякаш някой в Общината си мисли, че това, което излиза като инфо от Белия дом до часовника е приоритет за бургазлии, а не просто изхождане по въпросите. Плакатчето за концерта трудно се различаваше от обявите на жоро манев и другите фолк съдържатели. Решението в черно и бяло с полуразличимо съдържание със сигурност не съответстваше на туй що не гасне.
Друга смешка, която накара хората да се спогледат и да се чудят какво правят там, беше появата на Кмета Димитър Николов, шефа на Общински съвет Валери Симеонов и зам-а д-р Лорис на сцената и изпълнението стил трио девойки от известен филм за американската армия във Виетнам. Кой ли се е сетил? се питаха в публиката! Тримата припяваха с рамо напред и добре, че Докторът знае чужди езици, та ... Тръгнаха коментари, че тези 12 лева май отиват за бедните, т.е. за фонд арпаджик и избори. 

След концерта Бургас се отсрами с купон за музикантите в пиано бар Ten Finger. Повече за това в
http://www.bravoburgas.com/read-news-14355-bg.html





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |