В новините
 
08.07.2008 18:45   Новината е видяна 3791 пъти
65 годишен отвлича 26 годишна

Ако зачете човек криминалните хроники започва да се чуди откъде ги измислят хората тези странности и колко сложно може да бъде казано нещо, което е дефакто полувиц.
На 07.07.т.г. в РПУ Малко Търново е получено съобщение за извършено отвличане на 26 годишно момиче от с. Звездец. Установено е, че деянието е осъществено около 15.30 ч. от 65 годишния С.М. от Малко Търново, с помоща на трима негови приятели. С.М. спрял на изхода на с. Звездец в посока Бургас лекия автомобил на бащата на момичето, в който се е намирала самата тя. С.М. изявил претенции към 26 годишната жена, с която преди време живял на семейни начала, че имат неуредени парични взаимоотношения, след което единия от приятелите му, прехвърлил потърпевшата в автомобила на С.М. - «Форд», с бургаска регистрация. С.М. заплашил потърпевшата с отнемане на живота й, след което сядайки в автомобила си, потеглил обратно за с. Звездец. По данни на жената, С.М. продължил със заплахите си и в автомобила, поради което 26 годишната жена, отворила задната дясна врата на «Форда» и скочила в движение в центъра на с. Звездец. В резултат на скока, потърпешата с множество наранявания, е настанена за лечение в бургаската болница. С.М. е установен и задържан в РПУ Малко Търново за срок от 24 ч. Работата по случая продължава.

картинка: themushroomkingdom.net





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |