В новините
 
10.07.2008 02:58   Новината е видяна 4893 пъти
Икономическата коалиция ГЕРБ-Атака в бургаския Общински съвет е без контрол и говори арогантно

Становището на председателя на ПП „Бургас” и водач на групата общински съветници от коалиция „Ваклин Стойновски за БУРГАС”  относно изявления на местни управници в ефира на БТВ в предаването "Тази сутрин".

/Без редакция/

Икономическата коалиция ГЕРБ-Атака в бургаския Общински съвет е без контрол и говори арогантно

Тоталитарния управленски стил на ИКОНОМИЧЕСКАТА коалиция Герб и Атака в Бургас дава на местните им лидери чувство за безнаказаност и липса на контрол. Дори изказванията им в национален ефир станаха арогантни:

Днес пред цяла България в ефира на БТВ в 08:20, председателят на общинския съвет в Бургас не се посвени да оповести „че е участвал в оценяването на имота”, който с бързи темпове си уреди да закупи. Покупка по мое и на редица специалисти мнение на изключително неизгодна за общината цена.

Лидерът на Атака, който преди изборите пропагандираше „безкомпромисност”, веднага след тях се втурна да урежда собствени сделки, срещу което бизнесмени от общинската листа на ГЕРБ получават медиен комфорт в телевизия СКАТ и помощ от общинската администрация срещу бизнеса на техни конкуренти.

Твърдението, че Симеонов е участвал в оценката на имота си, той направи няколко пъти в местни телевизионни предавания.

Сега когато това арогантно изказване прозвуча в национален ефир, съответните органи – прокуратура и икономическа полиция, трябва да се самосезират.

Оценките на общинска собственост, подлежаща на продажба се правят от лицензиран, НЕЗАВИСИМ оценител.

Нека бургаската общественост научи как председателят на Общинския съвет е повлиял на НЕЗАВИСИМИЯ оценител и законно ли е това. Защо кметът на града от ГЕРБ, който бе на предаването до него, му пригласяше, вместо да защити интереса на града. На каква цена?





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |