В новините
 
10.07.2008 15:54   Новината е видяна 3173 пъти
ТУРНИРИ ПО ПЛАЖЕН ВОЛЕЙБОЛ ЗА МЪЖЕ В АЛБЕНА

На 12 и 13 юли в Албена ще се проведе турнир по плажен волейбол за мъже – формат „3х3”, организиран от „Аматьорска Волейболна Лига”. Турнирът се организира с любезното съдействие на апартхотел „Марина Сити”, които предоставят голямата награда за победителите – “Wekeend for the Team”. Друг спомоществовател на Лигата – компанията за производство на луксозно мъжко и дамско бельо „Феми” АД Г.Оряховица, е осигурил състезателни екипи за всички участващи отбори.

     Това е първия от турнирите, които „Аматьорска Волейболна Лига” ще организира през това лято в Албена - останалите два са на 2-3 август и на 23-24 август. За победителите в тях също ще бъдат осигурени награди от четиризвездния хотел „Марина Сити”, а на участниците отново ще се раздадат състезателни екипи от „Феми” АД.

     Лигата очаква да получи подкрепа под формата на награди и от вносителите за България на автомобили „Додж” – компанията „Балкан Стар Аутомотив”. Тази компания се яви като основен спонсор на проведения на 28 и 29 юни в София турнир по плажен волейбол за мъже, където организатор отново бе „Аматьорска Волейболна Лига” съвместно с клуб „О.К.Спорт”.

     За повече информация по турнирите приятелите на плажния волейбол могат да се обърнат към организаторите на техния електронен адрес: avl.beachvolley@abv.bg






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |