В новините
 
14.07.2008 08:26   Новината е видяна 3986 пъти
"Черноморец Бургас" се класира за следващия кръг от турнира на УЕФА Интертото Къп

Тимът на "Черноморец Бургас" поема към следващия кръг в надпреварата на турнира УЕФА Интертото Къп, след като отстрани словенския „Нова горица” с общ резултат от двата мача 3:1. Футболистите на Димитър Димитров, можеха да сторят това още в първия двубой, когато пропиляха редица удобни ситуации за гол и срещата на стадион „Васил Левски” завърши наравно 1:1.
В Горица мачът се разви по идентичен сценарий. Н играна във второто полувреме се оказа решаваща за крайния резултат. Черноморци показаха, че са по-можещият и искащ победата тим. Резултата откри отбора на "Черноморец" след изпълнение на дузпа. А в 76-тата минута след бърза контраатака падна и вторият гол във вратата на "Горица".
След мача щастливият Димитър Димитров сподели, че се радва най-много за момчетата, които според него са си повярвали и са показали дух и мъжество срещу добър и опитен съперник, пред една ентусиазирана публика, която подкрепа отбора си.
Днес отборът ще тренира от 9.30 и от 18.00 часа на стадион „Черноморец”. По предварителна програма през седмицата е планирана контролна среща с „Берое” Стара Загора, която е насрочена за сряда – 16 юли. Първият мач с „Грасхопърс” ще се играе в Цюрих на 20 юли, като все още не е известен началният час.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |