В новините
 
14.07.2008 10:01   Новината е видяна 3590 пъти
Журналистическият конкурс на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) ще се проведе за трета поред година.

Журналистическият конкурс на Българската асоциация по информационни технологии (БАИТ) ще се проведе за трета поред година. По традиция това ще се случи в рамките на най-голямото и представително изложение за информационни и комуникационни технологии в страната БАИТ ЕКСПО 2008. Тазгодишното 13-то издание ще се проведе от 04.11 - 08.11 2008 г. в Интер Експо и Конгресен Център - София. Наградата на БАИТ е ежегодна и се връчва с цел да удостои с признание и да поощри журналистите, които спомагат за популяризирането и решаването на задачите, свързани с развитието на информационните и комуникационни технологии в България. В конкурса за 2008 г. се допускат до участие журналистически материали, публикувани или излъчени от 1-ви януари - 06 ноември 2008 г.

Информация от idg.bg

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |