В новините
 
14.07.2008 11:07   Новината е видяна 3866 пъти
Царево пак блесна със строителен скандал
Царево пак блесна със строителен скандал: Център за обучение на кадри с хотелска част се строи в разгара на сезона.
Въпреки издадената през месец май заповед за забрана на строителните и монтажни работи по Черноморието, на територията на община Царево е започнало изграждането на комплекс, на който самата община е възложител. Става въпрос за строящият се в момента, в близост до плажа, център за обучение на кадри в туризма, който е съвместен проект на Царево и Министерството на труда и социалната политика. В издадената от кмета на Царево заповед се забраняват строителните работи в Царево, Ахтопол, Лозенец, Варвара, Синеморец, Резово от 15 май до 1 октомври с две изключения: случай на аварии, които трябва да бъдат незабавно отстранени и строежът на въпросния център. Самите туристи, жертви на непрестанния шум, прах и движение на бетоновози сигнализираха за проблема.
Но въпреки оплакванията от почиващите и забраната за работа между 14 и 16 часа, кметът Арнаудов заяви, че центърът все пак трябва да е готов в срок, т.е. до края на лятото.
Възмутени собствениците на хотели в района коментират, че колкото и добър да е проектът, не може да се строи в разгара на сезона и след като има забрана за строителство, тя трябва да се спазва от всички.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |