В новините
 
16.07.2008 07:15   Новината е видяна 3998 пъти
Съобщение на Пресцентъра на КНСБ
Подписаното споразумение на 10.07.2008 г. в полунощ в „Кремиковци” АД не се изпълнява. Предстои среща между изпълнителния директор на металургичния комбинат и Виктор Деменюк, представител на Константин Живаго, на която среща ще се уточнят подробностите за взаимодействие и вероятно ще се даде ход на споразумението.
Съществена причина за липсата на нормален производствен процес в „Кремиковци” е ограничаването на природния газ до безопасния минимум, което обезсмисля всякакви договори и споразумения.
В момента ръководството на „Кремиковци” АД продава недовършено производство поради липса на газ и от събраните средства изплаща дължимите трудови възнаграждения на работниците и служителите за месец май.
Днес представители на СФ „Металици” към КНСБ и на ръководството на КНСБ от 15.00 ч. ще участва в среща в Министерството нa икономиката и енергетиката с Управителния съвет към МС за мониторинг на Плана за жизнеспособност на „Кремиковци”.
Срещата се инициира от СФ „Металици” към КНСБ.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |