В новините
 
16.07.2008 08:00   Новината е видяна 7846 пъти
Започва морската обиколка на Nescafe Frappe Summer Tour 2008

Днес от 16 часа, в клуб "Макалали" във Варна, започва морската част от турнето на ледената напитка. Състезание по приготвяне на Nescafe Frappe и конкурси за най-фрапираща целувка и най-фрапиращ танц в басейна с пяна са малка част от предизвикателствата, подготвени за феновете на frappe-атмосферата. Всеки един от гостите има реален шанс да получи някоя от летните награди на Nescafe Frappe - волейболна топка, плажна хавлия или миксер. С помощта на инструктор, всеки желаещ ще получи своя първи урок за приготвяне на напитката по оригинална рецепта.
Десет щастливци ще си тръгнат от пяна партито с нова визия, съобразена с хитовите тенденции за сезона. За това ще се погрижат професоналистите от Max Factor и "Арлет".
На интернет страницата http://www.nescafe.bg/ гостите на Nescafe Frappe в градовете София, Благоевград, Сандански, Велико Търново и Кранево, могат да видят свои снимки, както и информация за предстоящите пяна партита.
След гостуването във Варна – 16 юли, Nescafe Frappe Summer Tour продължава с пяна парти в бар "Кариби" в Бургас на 18 юли, Слънчев Бряг, басейна на хотел "Котва" – 19 юли, Лозенец, "Side Shore" – 20 юли, Сливен, кафе "Ревю" – 23 юли, Хасково, "HV" – 24 юли, Стара Загора, кафе "Кампари" – 25 юли, Пловдив, кафе "Олимп" – 26 юли, Карлово, кафе "Дахад" – 27 юли.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |