В новините
 
16.07.2008 08:12   Новината е видяна 2906 пъти
Кино под звездите - Бургас отново завладян от филмова треска

Future Shorts е най-новият и бързо развиващ се международен ежемесечен филмов фестивал и DVD лейбъл. Първата прожекция в Бургас беше на 27 юни. Събитието се проведе в Куклен театър Бургас, който всеки последен петък от месеца ще се преобразява в киносалон, място за среща на любителите на киното.
През юли ни очакват още две прожекции - едната, от които под звездите. Намерението на организаторите е всеки месец да бъдат съчетани кино, музика и театър с един Future Shorts билет.
На 18 юли, 20.30 часа, Future Shorts излиза на открито с прожекция в Beach Bar Barcode. Гост DJ ще бъде Александър Бояджиев (VSprite). Ще бъде представена програма, която събира късометражни филми от различни области – екшън, анимация и музикални клипове, всеки от които докосва емоциите на зрителя.
През юли в лятно настроение Future Shorts подготвя втора прожекция с програма "SUMMER OF DREAMS" на 25 юли, 19 часа, в Куклен театър Бургас. Играейки си с летните настроения, селекцията включва носителя на многобройни награди "Вълни" от Румъния, очакване на първата целувка в "Слюнка" от Бразилия и шантавия и брилянтен "Alex and her Arse Truck" от изгряващия британски режисьор Шон Конуей. Част от събитието ще бъде представление на млади артисти, работещи в областта на съвременния танц.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |