В новините
 
17.07.2008 08:35   Новината е видяна 4190 пъти
Криминална хроника от изминалото денонощие

На 16.07.т.г. в РПУ Царево е получено съобщение от 54 годишен софиянец, за това че на 15/16.07.т.г. от квартирата му в с. Лозенец е извършена кражба на сумата от 1 800 лв. В резултат на бързите оперативно-издирвателни мероприятия е установен извършителя на деянието с част от откраднатите пари - 1 194 лв., тъй като останалите е успял да похарчи. Работата по случая продължава от служители на РПУ Царево.

На 16.07.т.г. служители от Четвърто РПУ Бургас са установили извършителя на кражбата на меден проводник от новострояща се жилищна сграда, разположена срещу Новата поща в к-с "Меден Рудник". 19-годишният извършител е заловен на местопроизшествието с два чувала, пълни с нарязани парчета от ел. проводник, свалени от инсталацията на новостроящата се сграда. Нанесените от кражбата щети са в процес на уточняване. 

На 17.07.т.г. около 00.40 ч. на КПП Солници - Поморие, полицейски патрул от РПУ Поморие е спрял за проверка лек автомобил с бургаска регистрация, управляван от 25 годишния А.Д. от Поморие. Установено е, че с колата се е придвижвал и 21-годишния И.Л. от Поморие, който при изваждането на документи си за самоличност, вади книжно пакетче с вещество, реагирало при извършения полеви тест на хероин. Точното количество на намереното намереното наркотично вещество е в процес на установяване. И.Л. е задържан в РПУ Поморие за 24 ч.

На 16.07.т.г. около 11.00 ч. в РПУ Приморско е получен сигнал от 29 годишна българска туристка, за това че е била измамена при обмяна на валута в обменно бюро, разположено на ул. "Атлиман" №1А в Китен. Констатирано е, че жената е заблудена  от курса, обявен на рекламното табло, намиращо се пред бюрото - 1.95 лв. за 1 евро. В последствие за сумата от 80.00 евро туристката е получила - 127.20 лв., отговарящи на курс от 1.59 лв. за 1 евро. В РПУ Приморско за обяснениа по случая е доведен касиера в бюрото - 23 годишния И.А. от Пазарджик. Работата по случая продължава от служители на РПУ Приморско.

На 16.07.т.г. служители от РПУ Несебър са провели специализирана полицейска операция, при която са проверени 15 търговски обекта на територията на Слънчев бряг, търгуващи със стоки, носещи запазени търговски марки. В пет от обектите са установени такива стоки, които са пласирани, без съгласието на притежателя на търговската марка. Иззети са общо 913 стоки с марките "Долче и Габана", "Армани", "Пума", "Ла Коста", "Прада" и др. 


Пътнотранспортни произшествия

На 16.07.т.г. около 23.40 ч. по пътя Царево - Ахтопол, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в десен завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътно дере, лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 53 годишния Х.Г. от София. От ПТП е пострадала возещата се на задната седалка жена - Е.К., 28 годишна от София, която с охлузни рани и болки в коремната област, е откарана в бургаската болница.

На 17.07.т.г. около 01.35 ч. по пътя Царево - Ахтопол, поради движение с несъобразена скорост при навлизане в ляв завой, самостоятелно катастрофира, преобръщайки се в крайпътна канавка, лек автомобил с немска регистрация, управляван от 23 годишната П.Б. от Габрово. От ПТП е пострадал возещия се на предната дясна седалка мъж - К.К., 43 годишен от с. Кокаляне, обл. София, който с болки в кръста, е откаран за лечение в бургаската болница.

На 16.07.т.г. около 21.50 ч. в Ришкия проход по посока Шумен, възниква челен сблъсък между лек автомобил ВАЗ, с бургаска регистрация, управляван от 43 годишния М.К. от с. Манолич, общ. Сунгурларе и товарен автомобил "Волво" с ремарке, с турска регистрация, управляван от 44 годишния М.С. от с. Драгово, обл. Бургас, понастоящем живущ в Република Турция. В резултат на катастрофата е пострадал водача на лекия автомобил, който с политравматизъм, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. Причина за ПТП: водачът на лекия автомобил навлиза в лентата за насрещно движение и се сблъсква челно с насрещно движещия се товарен автомобил. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |