В новините
 
18.07.2008 07:31   Новината е видяна 4296 пъти
Лидер в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението открива филиал в Бургас

На 23 юли т.г. отваря врати новият офис и склад на фирма Рувекс АД  в гр.Бургас 
Новият склад с площ 400 кв.м. се открива с цел по-бързото и качествено обслужване на фирмите и клиентите на РУВЕКС АД от Югоизточна България. Ще има на склад над 2000 артикула необходими за изграждане на опотлителни, климатични и водопроводни системи. Клиентите могат да получат консултации от проектант. Осигурено е и сервизно обслужване.
Още през 1993 г. РУВЕКС започва цялостно изграждане на локални отоплителни инсталации, включващо проектиране, доставка, монтаж и сервизно обслужване. През изминалите 15 години компанията се утвърди като лидер в областта на климатизацията, вентилацията и отоплението. Разполага с над 1000 завършени обекта.
РУВЕКС АД отделя особено внимание за намаляването на вредните емисии и опазването на околната среда като предлага продукти с повишена енергийна ефективност и използване на възобновяеми енергийни източници. Компанията следи активното строителство и изискванията за по-висок стандарт, които водят до увеличаване на интереса към изграждане на индивидуални инсталации за отопление и климатизация в жилищни, хотелски, офис и промишлени сгради и осигурава най-съвременните решения и изпълнение.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |