В новините
 
20.07.2008 11:04   Новината е видяна 3776 пъти
Нагъл обир на служителка в офис в центъра на Бургас. Търсят свидетели

   На 19.07.т.г. около 11.30 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение от 20 годишна бургазлийка, за това че й е  извършен грабеж на златни накити от двама непознати мъже. Същите са влезли в офис на транспортна фирма, разположен на ул. «Булаир» в Бургас и чрез издърпване са отнели от момичето златен синджир. След заплаха са я принудили да им даде три златни пръстени. Стойността на отнетите накити е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

      На 19.07.08 г. по време на сън е проникнато в хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от немски туристи, откъдето е извършена кражба на мобилен телефон, сумата от 80 лева и 50 евро. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

      На 19.07.т.г. през незаключена врата е проникнато в купето на л.а. «Фолксваген голф», с бургаска регистрация, паркиран до бл. 69 в к-с «Славейков», откъдето е извършена кражба на мъжка чантичка, съдържаща лични документи, мобилен телефон и сумата от 250 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |