В новините
 
21.07.2008 07:24   Новината е видяна 5339 пъти
Информационен бюлетин на Пресцентъра на МВР Бургас

На 18.07.т.г. около 22.45 ч. във Второ РПУ Бургас е получено съобщение за нанесен побой над 15 годишен младеж от Нова Загора, отседнал на почивка в кв. "Долно езерово". Констатирано е, че побоят е осъществен по битови причини от трима младежи от от кв. "Долно Езерово". Потърпевшият не е получили сериозни наранявания от инцидента, прегледан е и е освободен за домашно лечение. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас. а

На 18.07.т.г. служители от РПУ Несебър са установили извършителя на грабеж на плажна раница, собственост на холандски турист, съдържаща два мобилни телефона и лични вещи - това е: 18 годишния Г.Д. от Сливен, който при задържането си е оказал съпротива и е заплашил с нож полицейските служители. След употреба на физическа сила и помощни средства, Г.Д. е задържан в РПУ Несебър за 24 часа. Работата по установяване на цялостната престъпна дейност на лицето продължава от служители на РПУ Несебър.

На 17.07.т.г. около 17.00 ч. във Второ РПУ Бургас е получено съобщение от 50 годишен бургазлия, за това че около 12.30 ч. в двора на вилата му, разположена в с. Банево са влезли двама непознати, които след нанасяне на удари с метални сгъваеми палки в областа на цялото тяло, са избягали в неизвестна посока. Нападателите са били придружавани от трети мъж, който ги е изчаквал пред двора. Оттегляйки се, единия от непознатите е спукал задната дясна гума на лекия автомобил на потърпевшия. В следствие на побоя, бургазлията е с фрактури на двете лакетни кости. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.

На 17/18.07.т.г., през незаключена врата е проникнато в купето на лек автомобил "Ауди", със софийска регистрация, ползван от латвийски туристи, паркиран пред супермаркет в Несебър, откъдето е извършена кражба на два мобилни телефона, сумата от 5 800 евро и лични документи. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

На 19.07.т.г. около 11.30 ч. в Първо РПУ Бургас е получено съобщение от 20 годишна бургазлийка, за това че й е извършен грабеж на златни накити от двама непознати мъже. Същите са влезли в офис на транспортна фирма, разположен на ул. "Булаир" в Бургас и са отнели от момичето златен синджир. След заплаха са я принудили да им даде три златни пръстени. Стойността на отнетите накити е в процес на установяване. Работата по случая продължава от служители на Първо РПУ Бургас.

На 19.07.08 г. по време на сън е проникнато в хотелска стая в Слънчев бряг, обитавана от немски туристи, откъдето е извършена кражба на мобилен телефон, сумата от 80 лева и 50 евро. Работата по случая продължава от служители на РПУ Несебър.

На 19.07.т.г. през незаключена врата е проникнато в купето на лек автомобил "Фолксваген голф", с бургаска регистрация, паркиран до бл. 69 в к-с "Славейков", откъдето е извършена кражба на мъжка чантичка, съдържаща лични документи, мобилен телефон и сумата от 250 лв. Работата по случая продължава от служители на Второ РПУ Бургас.

На 19.07.т.г. около 09.30 ч. на ул. "Транспортна" до входа на "Гробищния парк" в Бургас, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, товарен автомобил "Форд транзит", със софийска регистрация, управляван от 29 годишния М.Г. от Симеоновград блъска неправилно пресичащия пътно платно пешеходец - Д.Ч., 88 годишен от Бургас, който с комоцио, без опасност за живота е настанен за лечение в бургаската болница.
       
На 19.07.т.г. около 06.40 ч. в Четвърто РПУ Бургас е получено съобщение за паднал в изкоп на новострояща се кооперация в к-с "Меден рудник" мъж. На мястото на инцидента са дошли екипи на "Спешна медицинска помощ", "Гражданска защита" и полицията, които след изваждането на мъжа, са установили че това е: 60 годишният И.Й. от Бургас. Констатирано е, че падането е осъществено, след като И.Й. отишъл да ползва тоалетна. Потърпевшият е откаран в МБАЛ Бургас, като въпреки извършената му операция, е починал.

На 19.07.т.г. около 09.30 ч., в местността "Босна" край Малко Търново, в резултат на подплашването на впрегнат в каруца кон, от превозното средство самостоятелно пада на земята четиригодишно момченце. Детето, с фрактура на черепа, без опастност за живота, е настанено за лечение в бургаската болница. Инцидентът е настъпил в присъствието на майката на момченцето.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |