В новините
 
21.07.2008 08:14   Новината е видяна 4371 пъти
Тридневен управленски тренинг на тема "Лидерски умения за мениджъри"

Мениджърите и персоналът са изправени ежедневно лице в лице с нарастващи изисквания за промяна в начина на мислене и работа, в организацията на взаимодействията с клиентите, в системите за управление и изпълнение на трудовите задачи. Съвременният мениджмънт представлява един непрекъснат процес на ефективно подпомагане на организационните промени по един систематичен и ориентиран към резултати начин. Компетентно лидерство е това, което гарантира постигането на желаните бизнес резултати чрез отговорното ангажиране на хората във фирмата в ефективно управление на организационното й развитие.
Между 31.07 и 02.08.2008 г., в "Парк Хотел Витоша", София, ще се проведе тридневно обучение на тема "Лидерски умения за мениджъри". Водещ на тренинга ще бъде д-р Пламен Димитров. Участниците в програмата ще имат възможност да разширят, обменят и проверяват наблюденията и знанията си за водещите тенденции в съвременните приложни изследвания в областта на управлението.
"Човек усвоява 10% от това което слуша, 50% от това, което вижда, 70% от това което проговаря и 90% от това което прави сам."
За повече информация и записване за програмата: http://www.diterambconsult.com/order.php?id=374




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |