В новините
 
23.07.2008 05:37   Новината е видяна 4149 пъти
С двама нови футболисти започна лагера на „Черноморец Бургас” в Поморие

 Отборът на „Черноморец Бургас” замина с група от 26 футболисти за Поморие, където ще проведе десетдневен лагер преди началото на шампионата. Тимът се прибра късно снощи от Швейцария, където изигра първия от двата мача срещу местния „Грасхопър” Цюрих.


            Тази сутрин играчите на Димитър Димитров направиха възстановителна тренировка, след което се отправиха към „Балнеохотел Поморие”, където ще проведат третата част от подготовката си. Най-радостното е, че след двубоя с швейцарците в отбора няма контузени играчи и всички се чувстват добре. Преди втората тренировка планирана за днес, ще бъде направен обстоен анализ за представянето на футболистите в първия мач от Интертото Къп, като ще се наблегне на слабостите в играта на отбора.


            Към групата на „Черноморец Бургас” се присъединиха и двама нови футболисти, които може да подсилят тима за новия сезон. Това са нигериецът Екундайо Джайеоба – централен нападател преминал през българските „Локомотив” Пловдив и Левски, както и бранителят Борислав Стойчев, който също е играл за последно при „сините” от столицата.


                 С отбора на лагера замина и Костадин Дяков, който ще се подготвя индивидуално. Халфът е основен играч в схемата на Димитър Димитров, но пропусна началото на подготовката поради заболяване. Той обаче вече е напълно здрав и може да започне тренировки за новия сезон.


           Контузените Марсио и Георги Божилов също заминаха с отбора, но те ще се подготвят на специален режим, тъй като са изостанали в подготовката. Участието им в реванша срещу „Грасхопър” също е проблематично, като по-вероятно е те да бъдат готови за игра за началото на шампионата в „А” група в началото на август.


           Бившият младежки национал Любомир Божинов също по всяка вероятност ще пропусне срещата от Интертото Къп в събота. Талантливият футболист получи неприятно разтежение ден преди мача с швейцарците и все още не се е възстановил напълно. Той ще се подготвя по индивидуална програма като се очаква да бъде напълно възстановен до началото на следващата седмица.


          Програмата на „Черноморец Бургас” за периода до предстоящия мач включва тренировки на стадиона в Поморие и контрола в сряда със „Светкавица” Търговище в Бургас. В петък сутринта отборът ще замине за столицата, където в събота от 20.45 часа ще изиграе мача – реванш от турнира на УЕФА Интертото Къп с отбора на „Грасхопър” Цюрих.     





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |