В новините
 
23.07.2008 14:09   Новината е видяна 3895 пъти
Ансамбъл БЪЛГАРЕ в Бургас

Фолклорен ансамбъл „Българе” отново ще гостува в Бургас. Танцовата формация ще представи впечатляващия исторически спектакъл „България през вековете” на 24 юли /четвъртък/ от 21.30 часа в Летния театър на града.

Грандиозният и зрелищен спектакъл представя една въздействаща историческа разходка от времето на Стара Велика България и легендата за Пагане до събитията на XX век, предопределили съдбата на страната ни.

Хан Кубрат, княз Борис I, цар Симеон Велики, четници и герои от войните ще шестват по улиците на морския град непосредствено преди началото на концерта в четвъртък. Атрактивното дефиле ще стартира в 18.15 часа от площад Тройката и ще премине по ул. „Александровска” до площада пред сградата на Община Бургас. Оттам след кратка пауза разнородната и внушителна трупа ще продължи по ул. „Богориди” до Морската градина и Летния театър, където ще започне историческия танцов спектакъл.

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |