В новините
 
24.07.2008 08:32   Новината е видяна 4046 пъти
Националната кампания за здраво сърце "Чистосърдечно от Savex" пристига и в Бургас

На 26 юли (събота) от 11 часа бургазлии са поканени да вземат участие в Националната кампания за здраво сърце "Чистосърдечно от Savex". Ще бъде представен първият безплатен наръчник за здраво сърце, създаден от лекари и украсен от деца. Рисуваните детски послания, включени в наръчника, са избрани с Национален конкурс "От сърце за моето семейство" и участват в едноименната пътуваща изложба. Те представят съветите на децата към възрастните как да се грижат за здравето на сърцето си. Именно пасивното отношение спрямо профилактиката и липсата на информация са причините, които подтикват Национално сдружение на общопрактикуващите лекари в България да подкрепи инициативата на Savex и заедно да се отдадат на целите на тази кампания – да образоват българските семейства за начините да се следят и контролират важните за здравето на сърцето показатели.
Наръчникът за здраво сърце ще се разпространява безплатно в магазини и лекарски кабинети. А посланиците на кампанията ще измерват кръвното налягане на жителите на Бургас. Участници в събитието ще бъдат д-р Петко Желязков - председател на Сдружението на общопрактикуващите лекари в област Бургас и Стефания Колева.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |