В новините
 
24.07.2008 09:56   Новината е видяна 3964 пъти
Управляващата коалиция ще обсъди проектобюджета за 2009 г. и мерки за изпълнение на препоръките от докладите за България на Еврокомисията
На 26-27 юли в Банско ще се проведе разширено заседание на политическия съвет на управляващата коалиция заедно с министрите, ръководствата на трите партии и председателите на парламентарните групи и комисии от мнозинството. На срещата ще бъде обсъдено изпълнението на приоритетите в Актуализираната програма на правителството.
Дискусиите в събота ще започнат с информация за изпълнението на Бюджет 2008 и основните предвиждания при съставянето на бюджета за следващата година. След това ще бъдат обсъдени изпълняваните и допълнително набелязаните мерки по препоръките в докладите на Европейската комисия за България.
Работата през втория ден на заседанието ще продължи с анализ на изпълнението на решенията, взети от представителите на трите партии в Катарино (10-11 май 2008 г.), и с дискусия върху експортната стратегия на България.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |