В новините
 
25.07.2008 08:32   Новината е видяна 3836 пъти
MTV фестивалът в Бургас - група Kosheen ще пее на 17 август

Суперпопулярните британци "Кошийн" потвърдиха, че ще вземат участие в музикалния фестивал "Spirit of Burgas". Бандата ще пее край морето на 17 август – неделя.
Сформирани през първите години на новото хилядолетие, днес "Кошийн" са водеща сила на световната музикална сцена. Милиони младежи си тананикат въздействащите мелодии на хитовите им сингли Catch, Hide U, Hungry, Harder, All In My Head, Wasting My Time, Overkill (Is It Over Now?).
Стилът на "Кошийн" е смесица от трип-хоп, дръм енд бейс и рок. Членовете на групата са родом от Бристол, Англия. Зад вече наложената на пазара марка "Кошийн" стоят Марки Събстънс (роден Марк Морисън, 1974 г.), Дарън Декоудер (роден Дарън Бийл, 1974 г.) и Шиан Евънс (1973г.)
Повече информация за бандата можете да откриете на техния електронен сайт www.kosheen.com.
Съвсем скоро ще бъде обявено името на друга световноизвестна група, която за първи път ще се представи в България на бургаския фестивал.
Очертава се "Spirit of Burgas" да се превърне в най-горещото музикално събитие в Европа това лято.
Билети за "Spirit of Burgas" се продават on-line в сайтовете www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.
На промоционална цена от 88 лв. за трите дни на фестивала в интернет са пуснати 1000 билета. След тяхното изчерпване ще се продават 3-дневни билети по 99 лв. и еднодневни по 39 лв. По-късно билети ще се продават на специални пунктове, както и на самия вход на фестивалното градче в Бургас. Тридневният билет, купен на място, ще струва 129 лв., еднодневният 45 лв., а късният билет за денсманиаци - 25 лв.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |