В новините
 
25.07.2008 09:04   Новината е видяна 3635 пъти
Премиера на филма "Летете с Росинант" в Царево

Режисьорът Джеки Стоев ще представи утре вечер, 26 юли, в Царево филма си "Летете с Росинант". Невероятната комедия е интернационална продукция между България, Сърбия и Австрия, но актьорският състав е изцяло български. Режисьор на лентата Георги Стоев – Джеки е събрал на едно място едни от най-популярните родни актьори в последните години. Кръстю Лафазанов, Ицко Финци, Мая Новоселска, Татяна Лолова, Георги Мамалев, Стефания Колева и Дидо Мачев са само част от имената в комедията. Музиката е изцяло дело на известния сръбски музикант и композитор Горан Брегович, който получи множество награди за работата си върху "Аризонска мечта" и "Ъндърграунд". Заснет за два месеца "Летете с Росинант" е с елементи от нямото кино и ще бъде прожектиран на голям екран и в още пет държави, освен България.
Прожекцията в Царево ще е от 21.00 часа в Лятното кино. За местната премиера се очакват и много гости от София, сред които Джони Пенков, Борис Карадимчев, мореплавателят Дончо Папазов и други представители на столичната бохема.
Филмът разказва за български музиканти, които поемат с раздрънкания автобус, наречен Росинант, на турне из Европа. По пътя им се случват какви ли не неща, най-вече много смешни взаимоотношения между тях самите, както и вълнуващи срещи с мечки, кучета, кокошки, щрауси. Опиянени от музиката и алкохола съдбите на музикантите се преплитат една с друга, за да изпитат любов, завист, радост и тъга в едно дълго пътуване към мечтите на всеки от тях.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |