В новините
 
25.07.2008 14:43   Новината е видяна 4803 пъти
Общински съветници "подаряват" сграда в морската на "Агенция за регионално развитие и иновации”

И такааа, общината "подарява"супер имот в Морската градина на "Агенция за регионално развитие и иновации”, срещу скромните 175 лева на месец. Докладната бе подкрепена от ГЕРБ, СДС, СЕК. Съветниците от БСП, Коалиция „Ваклин Стойновски за Бургас” и Атака гласуваха против, като част от атакистите се въздържаха.

Предисторията на на "лятната промоция" която предложи Община и общински съвет е заявление от председателя на УС на Сдружението с нестопанска цел Надя Данкинова, която е декларирала, че сградата ще бъде ремонтирана със собствени средства. Сградата е в лошо състояние. Сдружението ще ги вземе под нам за срок от 10 години и твърди , че ще  ги преустрои в Трансграничен център за обучение и иновации. В докладната записка, внесена от кмета, се предлага месечен наем в размер на 175 лева, без ДДС, за имота, представляващ средната част от едноетажната сграда - бившите казарми, с обща полезна площ от близо 560 квадратни метра.
От "Агенция за регионално развитие и иновации” твърдят, че  Бургас е най-подходящото място за реализиране на разработения проект "Трансграничен център“ за обучение и иновации. Проектът е одобрен и ще получи техническа помощ по проект "Техническа помощ за подготовка на проекти към програмата за трансгранично сътрудничество България - Турция“.

http://www.bravoburgas.com/show_news.php?id=14447

snimka: www.aiany.org





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |