В новините
 
28.07.2008 08:15   Новината е видяна 3168 пъти
Тийнейджъри фалшифицират карти за извънградски превоз
Фалшиви абонаментни карти за извънградски превоз са заловили контрольорите на най-голямата превозваческа фирма в Бургаски регион "МБус".
Само за ден те са хванали шест подправени карти по най-натовареното направление Бургас – Слънчев бряг. Измамниците са тийнейджъри, които са направили опит да пътуват с карти, извадени на принтер.
Гратисчиите са се надявали да минат незабелязани, като са пътували в часове, когато автобусите са били претъпкани с прибиращи се от курорта работници.
"Фалшификатите са лесно разпознаваеми и не могат да заблудят опитните контрольори. Тревожното е, че деца се опитват да мамят по този начин", коментира управителят на "МБус" Румен Христов.
От превозваческата фирма не изключват възможността за разработена схема, по която фалшификаторите да се опитат да продават карти на по-ниска цена. Цената на една месечна абонаментна карта от Бургас до Слънчев бряг и обратно е 170 лв.
За случая е уведомена регионалната дирекция на полицията в Бургас.   




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |