В новините
 
29.07.2008 15:08   Новината е видяна 3836 пъти
И Снууп Дог с концерт в България

Рапърът Снууп Дог ще изнесе концерт на 18 септември в Зимния дворец на спорта. Новината за концерта на рап величието у нас бе съобщена от промоутърите "Болкан Ентъртейнмънт". Продажбата на билети стартира във вторник (29 юли) на касите на билетния център в НДК и мрежата на eventim.bg, както и в магазини Германос и Пикадили. Първите 1000 са на промоционална цена от 30 лева, след това ще се продават срещу 40 лева, а в деня на концерта ще струват 50 лева.
Изпълнителят на Drop It Like It"s Hot и Vato ще представи у нас новия си албум Ego Trippin" ("Вирджиния рекърдс"). "Албумът се казва "Ego Trippin"", защото исках да направя нещо истинско за самия мен като музикант, а не просто така. Исках това да е албум, свободен от принуда", разказва Снууп Дог. От "Ego Trippin"" вече излязоха няколко хита - "Sensual Seduction", първият сингъл от албума, "Life Of Da Party" и "Neva Have 2 Worry". В диска има и един дует - с кънтри звездата Уили Нелсън.
Въпреки че най-новият му албум е на пазара само от няколко месеца, Снууп Дог вече работи по нов с работно заглавие "Malice In Wonderland". Негов продуцент е Доктор Дре.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |