В новините
 
30.07.2008 04:24   Новината е видяна 9885 пъти
ДПС и БСП подготвяли покушение срещу Борисов

"ДПС и БСП подготвят ситуацията - ако нещо се случи с мен - опит за покушение, убийство, да го припишат на евентуални мои конфликти в миналото, а аз такива не съм имал. Те почват да подготвят обстановката в тази посока и си правят алиби в момента", заяви пред Би Ти Ви столичният градоначалник.

„Защото тогава няма Борисов, няма проблем", допълни той. По този начин кметът на София коментира информацията, че му е назначена засилена охрана, тъй като имало опасения за нападение срещу него. "НСО ме охранява след сигнали от чужбина, но охраната не е засилена", уточни Борисов.

Слухът за политическото и физическо му отстраняване се пуска от БСП и тайните служби и цели, ако това се случи, то да бъде приписано на миналото му като спортист и бизнесмен, отбеляза още лидерът на ГЕРБ. „При моите пътувания в чужбина пращат по четири екипа да ме охраняват", допълни Борисов. Той каза, че при посещение в Германия по времето, когато е бил главен секретар на МВР, са пращали по два бронирани джипа за охрана, заради операциите, които е провеждал и "са треперели над него". По думите му самият той е запушил стотици милиони левове в Софийски имоти, Топлофикация, Южен парк, Мария Луиза, концесията за чистота.

Лидерът на ГЕРБ заговори и за освобождението от длъжност на Румен Петков и повдигна въпроса защо е станало това - поради некадърност или във връзка с корупцията.

„Те са длъжни да дадат оценка защо е махнат. Не бива да се забравя, че Румен Петков арестува братя Маринови и Митьо Очите, а това може да е подразнило някого", подчерта Борисов.

Ето и по-голямата част от интервюто:

http://www.globusnews.net/index.php?option=com_content&view=article&id=855:2008-07-29-10-01-47&catid=115:novini&Itemid=319





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |