В новините
 
30.07.2008 14:59   Новината е видяна 3809 пъти
Тридневен хип-хоп маратон в къмпинг "Смокиня"

На 8, 9 и 10 август бар Smokin" beach в къмпинг "Смокиня" ще се превърне в сборен пункт на всички хип-хоп фенове за 60 горещи часа с любимата им музика. Толкова ще продължи музикалният маратон на юг от Созопол, който NESCAFÉ 3in1 подкрепя. Той се провежда под надслов "NESCAFÉ 3in1 представя неочаквано добро обединение - Sniper Reunion". На сцената ще се качат Спенс, Димна завеса, Скопие виа София, O.C.G, Пикасо - все имена, тясно свързани със Sniper records - име легенда в българския хип хоп. За настроението на присъстващите ще се погрижат диджеите Станчо, Марти Джи, Ю Джи, Светльо от Димна завеса и Голямата Уста от O.C.G. Те ще дежурят на пулта, за да не спира музиката дори и в 8 сутринта. Специални гости на събитието са Раптон Рекърдс и брейк денс формация Sleepwalkingz.
Началото ще бъде дадено от 18 часа на 8 август, петък, с въвеждащо парти за опознаване и загрявка. Очаква се бомбата да избухне на следващата вечер - 9 август, събота, когато ще бъде основният LIVE. На сцената един след друг ще излязат хората, които преди 5-6 години създадоха последната рап вълна. На 10 август, неделя, в Smokin" beach ще забиват Раптон рекърдс, една сравнително нова формация на Българския рап небосклон. Тогава със сигурност ще има какво да се чуе, защото Спенс и Сарафа (Раптон) ще представят тракове от своя най-нов проект. В събота и неделя през деня за всички ще има забавни игри и награди.
Идеята за това събитие се родила в главата на собственика на бара Деко, голям фен на Снайпер. Две лета на бара се заформяли здрави ъндърграунд рап купони. Тази година той решил да направи събитието още по-мащабно.
Преди голямото събитие в ефира на телевизия Мад ТВ ще се разиграе игра. Победителят и двама негови приятели ще бъдат настанени в палатката на NESCAFÉ 3in1. От радио Енджой пък обещават, че всяка сутрин Спенс и неговият екипаж ще подгряват настроението до деня, в който стартира Sniper Reunion.
Входът през трите дни на маратона е свободен. Поканени са всички фенове да дойдат за един незабравим хип-хоп уикенд на плажа. А организаторите могат само да се надяват това да се превърне в една неочаквано добра традиция.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |