В новините
 
02.08.2008 09:30   Новината е видяна 3359 пъти
Уникално светлинно шоу и нови електронни карти на 2 август на Бузлуджа

Всяка година връх Бузлуджа събира хиляди българи от цялата страна . Близо 30 хиляди  симпатизанти и членове се очаква да си дадат среща  тази събота. На 2 август на историческия връх ще се проведе Националният събор на левицата. Електронните карти на новоприетите членове ще връчи Председателят на ВС на БСП Сергей Станишев. Мероприятията, посветени на 117 – та годишнина от основаването на Социалистическото движение в България ще започнат  на 1 август на връх Шипка. В 20 часа с поднасяне на венци и цветя пред Паметника на свободата ще бъде отбелязан подвига на загиналите преди 130 години за Освобождението на нашата родина.  

Ден по – късно в 10 часа с изпълненията на Берковската духовна музика и популярни изпълнители от цялата страна започват същинските мероприятия на събора.

В 10 и 30 часа пред Паметника на Хаджи Димитър и Барелефа на основоположниците на партията ще бъдат поднесени венци и цветя. Половин час по – късно 117 млади членове на Българската социалистическа партия ще получат новите си партийни книжки. Националният митинг на левицата започва в 11 и 30 часа.

Кулминацията на тържествата е  в 20 часа, когато с уникално светлинно шоу и невероятен спектакъл „Бузлуджа Open Air” ще завършат мероприятията посветени на 117 –та годишнина от онзи паметен ден, в който на връх Бузлуджа Димитър Благоев поставя началото на червената столетница.

http://www.bspbourgas.org

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |