В новините
 
04.08.2008 16:34   Новината е видяна 4539 пъти
Стефан Лалчев печели "Бургас и морето"

Песента "Не знаеш",  изпълнена от Стефан Лалчев спечели първа награда на конкурса "Бургас и морето". Музиката и аранжиментът са на Марио Балтаджиев, а текстът - на Мартин Раждашки. Младият бургазлия освен статуетка получи и награда от 25 000 лв. Стефан Лалчев беше класиран на първо място от журито на конкурса с песента "Не знаеш", а публиката, която гласува чрез sms-и, му отреди трето място. Песента на Кичка Бодурова "Помниш ли, море" бе фаворит на публиката. Тя спечели второ място в генералното класиране. Трети се наредиха Графа и Нора с песента "Именно ти". Те бяха подредени на четвърто място и от публиката, и от журито. Победителят получи и реализация на видеоклип към песента. За второто място наградата е 15 000 лева, за третото - 8 000 лева.
Конкурсът тази година се проведе само в една категория - най-хубава песен, която бе избрана едновременно от жури и чрез гласуване на публиката.
Това са фактите относно конкурса. Определено по-интересни са коментарите за него в интернет пространството.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |