В новините
 
04.08.2008 10:45   Новината е видяна 4010 пъти
Деца от Коджакафалията в неизвестност от няколко месеца

След като се оказва безсилно да върне за поред път Върбан Станков Георгиев, Марияна Златанова Козарова, Димитрина Мариянова Тодорова, ОДП Бургас призовава гражданите, разполагащи с някаква информация относно местонахождението на децата. Нека гражданите, които имат информация за местонахождението на децата да да съобщят на тел. 166 или в най-близкото поделение на МВР. Снимки на изчезналите няма, но прилагаме описание:
   1.  Върбан Станков Георгиев, възраст : 15 годишен, слабо телосложение, ръст около 150 см, с кестенява коса, черни очи. За момчето има данни, че пребивава на територията на Айтоска община
   2. Марияна Златанова Козарова, възраст : 15 годишна, слабо телосложение, ръст около 155 см., с кестенява дълга коса, черни очи. За момичето има данни, че пребивава на територията на м.с. Черно море.
   3. Димитрина Мариянова Тодорова, възраст : 14 годишна, слабо телосложение, с кестенява дълга коса, черни очи. За момичето има данни, че пребивава на територията на Област Пловдив.
Децата не напускат дома за първи път. Многократно са били връщани в него от служители на МВР, но този път от ОДП Бургас не са събрани данни относно местонахождението на подрастващите.Няма данни децата да проституират или просят.

Snimka: sxc.hu





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |