В новините
 
06.08.2008 07:19   Новината е видяна 5247 пъти
Четвъртият турнир от веригата по плажен волейбол M-Tel Beach Masters "08 ще се проведе в град Созопол в периода 8-10 август.

Tel Beach Masters "08 с нова дестинация – град Созопол
Четвъртият турнир от веригата по плажен волейбол M-Tel Beach Masters "08 ще се проведе в град Созопол в периода 8-10 август. 
Най-старият град по бългаското черноморско крайбрежие – Созопол, ще е новият домакин на турнирите по плажен волейбол M-Tel Beach Masters. На плаж Хармани през уикенда на 8 – 10 август ще се проведе четвъртата за този сезон надпревара. Това е втората нова дестинация на веригата турнири през 2008г., след като в град Пловдив през май месец беше даден старта.  
Участие в турнира ще вземат 12 мъжки и 12 дамски бългаски двойки. Между тях са досегашните победители от всички турнири през тази година при мъжете Невен Нешев и Николай Колев, също както победителите при жените от турнира във Варна Виктория Викторова и Славина Колева и Слънчев бряг: Русена Сланчева и Диана Малинова. Участие ще вземе и младоженецът Милен Стоянов, който сключи граждански брак на 26 юли с волейболната ни националка Мартина Георгиева. Кумуваше съотборникът му Борис Янков. 
Град Созопол, освен популярен туристически курорт в наши дни, е и град с дългогодишна история. Гръцка колония още от VII в. пр. н.е., а по-късно и византийски град, Созопол е включен в пределите на Бългаската държава от Хан Крум през 812 г. Името на града "Созополис" е от гръцки произход и означава град на спасението. 

Снимка: http://www.dailyclipart.net





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |