В новините
 
10.08.2008 07:24   Новината е видяна 4224 пъти
Нафтекс завърши наравно 1:1 с Берое

Нафтекс завърши наравно 1:1 с Берое (Стара Загора) в първия си мач от новия сезон в Източната „Б” група. „Зелените” откриха резултата в 14-ата минута чрез Деян Христов, а гостите изравниха след попадение на Дончо Атанасов през втората част.

Футболистите на Ясен Петров имаха възможност за гол още в 8-ата минута, когато капитанът Крумов стреля опасно с глава, но вратарят на Берое успя да отрази удара му. Само 6 минути по-късно обаче Христов направи 1:0 с топовен шут от наказателното поле.

В 23-ата минута „зелените” имаха възможност да удвоят преднината си. След страхотна атака голмайсторът Христов изведе Крумов на чиста позиция, но ударът на капитана на Нафтекс бе избит от вратаря на Берое.

Малко преди почивката пък гостите можехa да изравнят, но Янко Георгиев успя да отрази силен удар на Атанас Атанасов.

В самото начало на втората част отново Крумов и Христов взаимодействаха прекрасно по десния фланг, но защитник на Берое успя да изчисти центрирането на капитана на Нафтекс, преди с топката да е играл младежкият национал Орлин Старокин, който нахлуваше опасно в наказателното поле.

В 52-ата минута на срещата новото попълнение Светлин Симеонов стреля с глава след центриране от пряк свободен удар на Христо Лемперов, но и този път вратарят на Берое Даниел Белчев се намеси по най-добрия начин и спаси.

Гостите изравниха 10 минути по-късно. Автор на попадението стана Дончо Атанасов, който нахлу в наказателното поле и се разписа с удар от близко разстояние.

До края на мача футболистите на Нафтекс се хвърлиха в атака и достигнаха до няколко много опасни разбърквания пред вратата на Берое. Първо защитник на гостите предотврати чист гол, след като изби топката от краката на младежкия национал Христо Спасов, който бе на метър от голлинията. Няколко минути преди края отново бранител на Берое се намеси по най-добрия начин, изчиствайки топката пред връхлитащия на скорост Крумов.

Съставът на Нафтекс: Я. Георгиев, Орачев, Дамянов, Жеков, Лефтеров, Лемперов, Сим. Симеонов, Старокин, Св. Симеонов, Крумов (к.), Христов

http://www.pfcnaftex.bg/bg/news.php?id=717#





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |