В новините
 
10.08.2008 15:02   Новината е видяна 4248 пъти
Изземат пакетчета с белио прахообразни или растителни вещества

Около 23.30 ч. на 08.08.2008 г. при проверка лек автомобил “Опел Астра”, управляван от М.К. (22)от Бургас, служители на РПУ – Царево са намерили и иззели четири пакетчета с бяло прахообразно вещество (което при направения полеви наркотест е реагирало амфетамин) и растителна маса (реагираща на канабис). В портфейла на водача е намерено още едно пакетче с прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. М.К. и пътуващите с него Н.Я. (22) от Бургас и 16-годишно момиче от с. Каменар, общ. Поморие са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 


На 09.08.2008г. в дома на Д.П. (19) в с. Велика, общ. Царево служители на РПУ – Царево са намерили и иззели около 100 грама полусуха растителна маса, която при направен полеви наркотест е реагирала на канабис. Д.П. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

Около 0.10 ч. на 10.08.2008г. в Ахтопол, общ. Царево полицейски екип на РПУ е спрял за проверка  лек автомобил “Фиат Брава”, с водач от П.П. (21) от с. Атия и пътници А.К. (19) от Ахтопол и 16-годишно момиче от с. Черноморец. У лицата са намерени и иззети три пакетчета с бяло прахообразно вещество, което при направения полеви наркотест е реагирало на амфетамин. Трите лица са задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |