В новините
 
10.08.2008 16:52   Новината е видяна 5359 пъти
Плажен волейбол в Созопол

Четвъртият турнир от веригата по плажен волейбол M-Tel Beach Masters "08 се проведе този уикенд (8-10 август) в най-стария град по бългаското черноморско крайбрежие - Созопол. 


Участие в основната схема взеха 12 мъжки и 12 дамски бългаски двойки. При проведените квалификации в четвъртък 23 мъжки двойки се бореха за четири места. Между тях бяха и доказани състезатели като национала Данаил Милушев със съотборник Николай Миронов и Веселин Димчев в отбор със Светозар Христов. И двете двойки обаче не се класираха за турнира. Загуба претърпя и центърът на Лукойл Нефтохимик Николай Николов със съотборник Богдан Гагев. 


Днес се проведоха полу-финалите и финалите на последния турнир на Черноморието. На трето място при жените се класираха Диана Малинова и Русена Сланчева, който победиха Анелия Ленкова и Цветелина Петрова (1:2). Отборът от Варна Евгени Петков и Любомир Стойков не успяха да надиграят Балканските шампиони от 2007 г. Милен Стоянов и Борис Янков и така останаха на четвърто място в класирането (2:0). Евгени Петков навърши днес 31 години. 


На финал се срещнаха двойките Диана Филипова - Лора Илиева и Ася Динова – Светлана Ангелова. Диана и Лора спечелиха първото място с резултат 2:0. Това е първата победа на Диана, откакто не играе заедно с Мария Йосифова. Предстои тимът на Константин Митев и Мирослав Градинаров, както и на турнира във Варна, да се срещне с Невен Нешев и Николай Колев в борба за първото място.


Volkswagen – една от най-добре утвърдените автомобилни марки на българския пазар, е вече официален превозвач на M-Tel Beach Masters.


"Порше БГ" - оторизираният вносител на Vоlkswagen за България, е вече официален превозвач на веригата турнири по плажен волейбол M-Tel Beach Masters. Компанията подкрепи най-престижния турнир по плажен войлебол, като предостави автомобили за участниците и като се включи по различни атрактивни начини в събитията, които са част от програмата на турнирите. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |