В новините
 
11.08.2008 07:13   Новината е видяна 3884 пъти
„Черноморец” победи „Ботев” с гол на Ники Кръстев

Един от най-опитните футболисти на „Черноморец” Николай Кръстев изпълни обещанието си преди мача с „канарчетата”, че ще направи и невъзможното за да помогне на тима си за победата в първия есенен кръг. Станалият преди дни за втори път мъжки татко централен защитник,  отбеляза изключително ценното попадение за първата победа на „акулите” в първенството. Естествено веднага след мача футболистът посвети гола на новородения си син Андрей и семейството си.  

Отбелязването на решителни голове се превръща в патент на централния защитник. Той реализира и много важен гол при победата над Левски в Бургас през миналия сезон с 2:1, а в подготвителния период бе сред голмайсторите на отбора с четири точни попадения в контролите. 

Победата за „Черноморец” в мача не дойде никак лесно. След равностойно първо полувреме през втората част символичните гости създадоха няколко опасности пред вратата на жълто-черните, като при една от тях падна  и единственото попадение в мача. Според старши треньорът Димитър Димитров някои от футболистите не са се представили на очакваното ниво. Нещо повече, той смята че в турнира Интертото отборът е играл значително по-добре. През седмицата  нещата ще се коригират, за да може отборът да вземе позитивен резултат и при следващото второ гостуване на другия пловдивски отбор – „Локомотив”.

В понеделник сутринта футболистите ще направят възстановителна тренировка. След мача единствен с оплаквания е Марсио, който игра на обезболяващи инжекции, заради контузията в глезена, но след още седмица физиотерапевтични процедури, той ще бъде напълно възстановен от травмата си.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |