В новините
 
14.08.2008 10:52   Новината е видяна 4195 пъти
Димитър Димитров - Херо фаворит за треньор на Левски
Наставникът на Черноморец Димитър Димитров - Херо е абсолютен фаворит за поста на уволнения треньор на Левски Велислав Вуцов, съобщи Sportal.bg. Единствената пречка, поради която все още не е обявен за треньор, е обвързващият го с акулите контракт, който трябва някак да бъде прекратен. Наставникът на бургазлии отдавна е желан от собственика на сините Тодор Батков, но поради една или друга причина, все се разминаваше с повторно завръщане на "Герена". Така бе след срещите на сините с Беверен, когато му бе предложен поста на Мъри, но Димитров отказа. А последната оферта към Херо датира от преди няколко месеца, когато отново не пожела да смени Станимир Стоилов и на негово място се появи Велислав Вуцов.
Според източници Димитър Димитров е обсъждан за треньор на Левски от близо месец, но на този етап конкретно предложение към него няма. Причината за това е сложната ситуация с неговия статут в Черноморец. Херо има действащ договор с бургазлии и собственикът на Левски Тодор Батков възнамерява да говори първо с боса на акулите Митко Събев и ако постигне споразумение, след това и с Херо.
Ето какво каза Димитров минути след синия крах от снощи пред Sportal.bg: "На този етап не коментирам. Дори не знам дали Вуцов е уволнен. Левски си има треньор, а аз имам договор с Черноморец".
Интересна подробност относно сагата с новия треньор на Левски е, че за поста е спряган и спортно-техническият директор Даниел Боримиров, който бил готов да приеме. Друго име, което се споменава е това на Георги Василев.
Автор: ЧФ




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |