В новините
 
14.08.2008 12:57   Новината е видяна 4546 пъти
ПроКредит Банк открива уникална фотоизложба със снимки от конкурса „Изкуството малък и среден бизнес”

Приключи първият по рода си фотоконкурс „Изкуството малък и среден бизнес”, организиран от ПроКредит Банк по повод 7-та годишнина на банката. Над 140 снимки бяха получени от цялата страна, илюстриращи виждането на фотографите за развитието на малкия и среден бизнес в България. Отбрано жури, в което участваха изявени имена от гилдията като доц. Динамир Предов, Валентина Петрова и Антоан Божинов, определи победителите във фотоконкурса. С първа награда бе отличен Йордан Симеонов от София, а втора и трета отидоха за любителите фотографи Анка Захариева от с. Мирково и Иван Добрев от Ямбол.
20 от снимките от фотоконкурса ще участват в пътуваща изложба на открито, която стартира на 19 август от площад „Тройката” в Бургас. Изложбата ще посети последователно и Варна, Велико Търново, Пловдив и София през септември и октомври.
С откриването на пътуващата фотоизложба „Изкуството малък и среден бизнес”, ПроКредит Банк отбелязва 7-та си годишнина. Целта на фотоизложбите на ПроКредит Банк е да се покаже лицето на малкия и среден бизнес в България като носител на промени, като двигател на икономически просперитет и не на последно място, като творчество.
В кредитирането банката е насочена към финансирането на малки и средни предприятия. ПроКредит Банк не развива приоритетно потребителски кредити, като вместо това се концентрира върху отговорното банкиране чрез изграждане на спестовна култура сред клиентите си.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |