В новините
 
17.08.2008 11:18   Новината е видяна 3799 пъти
Парламентарната комисия по земеделието и горите ще проведе извънредно заседание във връзка с протестните действия на животновъдите, млекопроизводителите и млекопреработвателите

По инициатива на председателя на Народното събрание Георги Пирински парламентарната комисия по земеделието и горите ще проведе извънредно заседание във връзка с протестните действия на животновъдите, млекопроизводителите и млекопреработвателите. Заседанието ще бъде на 25 август 2008 г., понеделник, от 12.00 часа, зала 134, пл. „Княз Александър І”.

На заседанието ще бъде обсъдено прилагането на приетите вече от парламента Закон за животновъдството и Закон за подпомагане на земеделските производители. Анализирана ще бъде и необходимостта от инициативи за подобряване ефективността на действащото законодателство с цел максимално подпомагане на селскостопанските производители.

За участие са поканени министърът на земеделието и храните, изпълнителният директор на ДФ „Земеделие”, генералният директор на Националната ветеринаро-медицинска служба, ръководствата на Националната асоциация на млекопреработвателите, на Националния млечен борд, на Изпълнителната агенция по селекция и репродукция в животновъдството и други заинтересовани брашови организации.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |