В новините
 
17.08.2008 11:21   Новината е видяна 4083 пъти
Георги Пирински ще участва в Международния форум на лидерите – 2008 в САЩ

Председателят на Народното събрание Георги Пирински ще участва в Международния форум на лидерите – 2008 в САЩ. Форумът, който е организиран от Националния демократически институт, ще се проведе от 25 до 28 август 2008 г. в Денвър, САЩ.

В дискусиите ще вземат участие над 500 изавени политици от над 100 страни. Сред тях ще бъдат настоящи и бивши държавни глави, председатели на парламенти, представители на изпълнителната власт, политици и дипломати.

Темите на форума ще бъдат фокусирани върху политическите процеси по света и необходимостта от разширяване на демократичните процеси в глобален план. Сред основните теми, които ще бъдат обсъдени на форума, са развитие на международната политика, вътрешнополитическите процеси в САЩ, международните проблеми, включително промените в климата, развитие на световната икономика, здравеопазването и бъдещето на демокрацията.

В рамките на посещението си в САЩ председателят на българския парламента Георги Пирински ще се срещне с българската общност в Питсбърг по повод 100-годишнината от Независимостта на България в Българо-македонския национален образователен и културен център и ще присъства на честване и изложба Минеаполис под надслов „100 години Независимост на България и 65 години от спасяването на българските евреи”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |