В новините
 
19.08.2008 08:03   Новината е видяна 5084 пъти
Днес МДААР отваря ценовите оферти на участниците в обществената поръчка за доставка на универсален електронен подпис

Днес, 19 август 2008 г., от 15:00 часа в сградата на Министерството на държавната администрация и административната реформа (ул. “Аксаков” 1) ще бъдат отворени ценовите предложения на участниците в откритата от МДААР процедура за сключване на рамково споразумение с предмет “Доставка на удостоверения за универсален електронен подпис”.
 
4 фирми подадоха документи за участие в процедурата. Това са "Спектър" АД, "Банксервиз" АД, "Инфонотари" ЕАД и "Информационно обслужване" АД.

Целта на тази обществена поръчка е да осигури доставката на удостоверения за универсален електронен подпис, на устройства за сигурно съхранение на криптографски ключове и създаване на електронни подписи (смарт карти), както и доставка на устройства за четене и запис на смарт карти (карточетци).

 

Най-голяма тежест при оценяването на офертите има показателят цена - 60%. Останалите 40% са за техническото предложение.


Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |