В новините
 
19.08.2008 10:47   Новината е видяна 4583 пъти
Декотекс инвестира 35 милиона евро в зелен жилищен проект на мястото на недостроена болница в Сливен

Снощи кметът на град Сливен Йордан Лечков и инвеститорите от „Декотекс“ АД  поставиха началото на проекта Twida Gardens. Йордан Лечков, Васил Йовчев, изпълнителен директор, „Декотекс“ АД, и Рами Евар, Председател на Борда на директорите, „Декотекс“ АД, натиснаха символичния детонатор.
 
Взривяването на 13-етажната недостроена болница в подножието на Сините камъни ще се извърши на два етапа.
 
Взривът постави началото на амбициозен проект за изграждане на жилищен комплекс Twida Gardens. Предвижда се строителството да се извърши на 2-3 етапа, като последният ще завърши през 2014 г. Инвеститорите са сигурни, че новият комплекс ще бъде най-доброто място за живеене в града.
 
Разположен на 80 000 кв. м, Twida Gardens предлага луксозни жилищни сгради – апартаменти и къщи, търговска площ, градини и кътове за отдих. Центърът на комплекса е предвиден като пешеходен парк със зелени площи, детски площадки, басейн, фитнес зала, сауна, спа център, както и баскетболно игрище и други спортни съоръжения. Търговската част ще бъде разположена на площ от 3000–6000 кв. м и ще предлага услуги за живеещите в комплекса и за жителите на града.
 
„Местоположението на Twida Gardens ще бъде предпочитано заради чистия въздух и спокойствието, което предлага районът. Ангажираме се и със социалноотговорен проект, който предвижда изграждане за Община Сливен на 70 жилища с обща разгъната площ 3600 кв. м, за настаняване на крайно нуждаещи се семейства. Имаме също така и грижата активно да подпомогнем реставрацията на археологическия комплекс „Туида“ край Сливен” – заяви г-н Васил Йовчев, изпълнителен директор на „Декотекс“ АД.
 
 
За „Декотекс“ АД – Сливен
„Декотекс“ АД – Сливен, е една от най-големите фирми производители на текстилни изделия с опит в бизнеса повече от 100 години. Компанията е единствена по рода си и е водеща в текстилния бранш в България. Сертифицирана е по ISO 9001 и Woolmark и участва на международния пазар в пряка конкуренция със световни сили, като Белгия, Турция и Китай. Главни акционери във фирмата са Васил Йовчев, изпълнителен директор през последните 25 години, и фамилия Евар от САЩ. Фамилия Евар участва и контролира група от фирми с многогодишен опит в бизнеса с недвижимо имущество и инвестиции, финансиране и производство.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |