В новините
 
20.08.2008 15:00   Новината е видяна 3920 пъти
Потушен е пожарът до Ханска Шатра в Слънчев бряг

   Възникналият около 14.15 ч. днес пожар в района под ресторант «Ханска шатра» край Слънчев бряг вече е потушен. В локализирането на пламъците са се включили 20 огнеборци, с три противопожарни автомобила и две водоноски и 20 служители от Горско стопанство - Несебър. По първоначални данни са изгорели около 100 дка иглолистна и широколистна гора, ниска растителност и сухи треви. Няма данни за пострадали от пожара хора. Точната стойност на нанесените от инцидента щети е в процес на изясняване. Причините за пожара също се установяват. Дейността по нормализиране на пътния трафик в района на пътната отсечка Несебър - Обзор, затруднен поради намалена видимост вследствие на дима от пожара, продължава.

      Припомняме, че в понеделник - 18.08.т.г. около 23.30 ч. в РПУ Несебър бе получено съобщение за възникнал пожар в гориста местност между р-т «Ханска шатра» и местността «Инцараки» край Свети влас. Два противопожарни автомобила и петнадесет огнеборци локализираха запалването, като до момента няма данни за умишлен палеж. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |