В новините
 
22.08.2008 08:05   Новината е видяна 1910 пъти
Стартира подготовката за Есенния панаир

В панаирния комплекс в Пловдив вече се изграждат павилиони за експозициите на ЕСЕН 2008.  64-ият  Международен технически панаир се открива на 29 септември, ангажираните експозиционни площи до  момента  са с 13% повече, отколкото през миналата година. Този факт показва нарастващия интерес към деловия форум, който е сред най-авторитетните в Централна и Източна Европа.

Площите, наети от български фирми дистрибутори, се увеличават с 15%, заради нарастващото търсене на инвестиционни стоки в строителството, машиностроенето, енергетиката, екологията, химията, електрониката и електротехниката, автотранспорта. Тези браншове са представени на международните специализирани изложби, които се провеждат в рамките на Есенния панаир.  8% е ръстът на площите, ангажирани от чуждестранни компании.

Най-големи по брой  на участници и размери  отново са изложбите СТРОЙТЕХ и МАШИНОСТРОЕНЕ.  На ЕСЕН 2008  експозициите на производители и дистрибутори на строителни материали и технологии се увеличават  с 39% като резултат от бурното развитие на строителния бизнес.

По-голяма ще бъде и изложбата за транспорт и автосервизно оборудване «Аутотех», чиято площ e нарастнала с 19% досега. Международната изложба за технологии и управление на водите «Акватех» се разширява с 52%, увеличават се и участниците, което показва бързото развитие на този сегмент от икономиката.  С 21% по-голяма е зоната на Автосалона, една от най-атрактивните изложби на Есенния панаир, където се представят най-новите модели автомобили на световни марки.

10 тона алуминиеви конструкции и 40 000 кв. метра подови настилки ще бъдат използвани в изграждането на павилионите и щандовете на ЕСЕН 2008. Международен панаир Пловдив е закупил нови мебели, за да се освежи дизайнът на експозициите и да се предоставят по-добри условия за работа на участниците в деловия форум, който ще продължи до 4 октомври.

 

Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |