В новините
 
02.09.2008 13:25   Новината е видяна 3710 пъти
Транс Телеком получи сертификат по международния стандарт за управление на качеството ISO 9001:2000

Транс Телеком ЕАД получи сертификат по ISO 9001:2000. Удостоверението представлява международно призната гаранция за ефективното управление на качеството на предлаганите услуги на всеки един етап от тяхното създаване и предоставяне до крайния потребител. Сертифицирането на телекома бе проведено в съответствие с изискванията на фирмата TUV NORD CERT. 


Компанията стартира процедурата по сертифициране в отговор на нарастващата конкуренция в бранша и все по-високите изисквания на крайните потребители. С въвеждането на оптимизирана политика по качеството телекомът си поставя за цел да повиши ефективността си и атрактивността на предлаганите продукти и услуги.


През месец юни тази година Транс Телеком приключи проект по внедряване на интегрирана система, която съответства на изискванията на международно утвърдените стандарти за управление на качеството и информационната сигурност ISO 9001:2000 и ISO 27001:2005. Последва обстоен одит на процесите в телекома от международни експерти от TUV NORD CERT, който приключи с издаването на сертификат по ISO 9001:2000. От Транс Телеком уточняват, че предстои сертифицирането на компанията и по ISO 27001:2005.


„Сертификатът от TUV NORD CERT е признание за всичко, което екипът на Транс Телеком е постигнал до момента. Оттук нататък сме изправени пред предизвикателството да отстояваме и укрепваме позициите си на пазара. Ангажираме се непрекъснато да се развиваме и да подобряваме технологията, квалификацията на служителите и качеството на обслужване", коментира Станимир Попов, изпълнителен директор на Транс Телеком.


Транс Телеком ЕАД е телекомуникационна компания от ново поколение. Компанията е основана през 2003 г. като дъщерно дружество на Трансхолд България Холдинг, част от групата на Петрол Холдинг АД. Транс Телеком притежава лиценз за осъществяване на далекосъобщителни услуги през мрежа от вида точка към много точки – WiMAX. Специализираната гама продукти и услуги, които компанията предлага, включва доставка, разработка и интеграция на комуникационни решения, базирани на WiMAX стандарта; фиксирана гласова телефонна услуга, както и достъп до Интернет. Целта на компанията е да се превърне в лидер на пазара на широколентовите мобилни услуги в България.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |