В новините
 
03.09.2008 12:26   Новината е видяна 4018 пъти
Дублиращият отбор на „Черноморец” спечели поредна победа

“Акулите” надиграха с класическото 3:0 дубльорите на „Черно море” Варна и така спечелиха и на двата фронта морското дерби при майсторите. Пред погледа на старши треньора Димитър Димитров и около 200 зрители синьо-белите не срещнаха особена съпротива от своите съперници и с 2 гола на Любомир Любенов и един на Радион Фалаков записаха поредна престижна победа с класически резултат в групата. Така след четвъртия кръг отборът има три победи и една загуба на старта на първенството при дублиращите състави.


      В състава на домакините личаха имената на 11 футболисти от представителния тим, които не взеха участие за повече от 45 минути в мача на титулярите във Варна. През първото полувреме Любомир Божинов и Любомир Любенов създадоха няколко опасности пред вратата на гостите при една от които след самостоятелен рейд на крилото падна първия гол в мача. Последваха пропуски на Джайеоба и Бамба, които не промениха резултата до края на първата част.


      И през второто полувреме превеса на домакините се запази, Любенов отбеляза втори гол след пас на Марин Петров, а малко преди края пак той можеше да отбележи хет-трик, но ударът му премина на сантиметри от страничната греда на гостите. В даденото от съдията продължение, Радион Фалаков отбеляза третият гол в срещата.


      Домакините играха в състав: Чворович, Коев, Караканов, Николов, Фиданин, Димов, Филипов, Божинов, Любенов, Бамба, Джайеоба. През второто полувреме в игра влязоха: Пенев, Марин Петров, Димитров, Фалаков.


      Днес отборът на „Черноморец” ще тренира веднъж следобед. За утре също е насрочена една тренировка, а в петък от 19.00 часа на стадион „Лазур” ще изиграе контролна среща с отбора на Несебър.       

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |