В новините
 
05.09.2008 12:33   Новината е видяна 9438 пъти
БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ ВЗЕХА ПРИМЕР ОТ БРИТАНЦИТЕ

Новият комплекс на Green Life, разположен на райския залив край Созопол  е с РЗП 4100 кв.м., а 2 от всичките 69 апартамента в него

са собственост на български граждани, живеещи в чужбина

 
 


Ваканционен комплекс „Paradise View Holiday Complex” е разположен на първа линия на Райския залив, местност Буджака, край Созопол, явяваща се естествено продължение на новия град. Изграждането му стартира през февруари 2007 г., а към юни 2008 г. строителството е завършено. Разгънатата застроена площ на проекта е 4100 кв.м, разпределени в три жилищни сгради. На собствениците и наемателите се предлагат редица допълнителни услуги и екстри. 


Комплексът се състои изцяло от апартаменти и прилежащи общи части. Броят на апартаментите в трите сгради е 69, като 46 от тях са с 1 спалня ,10 – с 2 спални, а 13 – ателиета. Всички апартаменти имат тераси с панорамна гледка към Стария град на Созопол и/или о-в Св. Иван. Продават са напълно завършени и обзаведени с възможност за избор между два типа интериорен дизайн – класически и модерен. Апартаментите, разположени на партерен етаж, разполагат с веранди, чиято квадратура е частично включена в застроената площ на жилището. Така собствениците получават веранда в пълен размер, като заплащат само част от стойността й.


Сделките за продажба са сключени на цени от 26 725  до 87 773 евро за напълно завършено и обзаведено жилище. Обзавеждането включва мека и корпусна мебел. Всички апартаменти са продадени на зелено. 


Купувачите са предимно чужди граждани, като 80 % от тях са британски поданици, останалите са руснаци и скандинавци. Сред собствениците се открояват и двама българи, живеещи в чужбина и закупили своя втори дом в родината. Основната цел за реализация на покупката е инвестиционна. Едва 30% от собствениците на апартаменти са ги закупили с цел ваканционно, дори основно жилище. 


Прилежащите общи части на комплекса включват: два басейна с воден бар и солариуми, салатен бар, рецепция, туроператор, rent-a-car, фитнес-център, салон за красота, медицински център, магазини, детска площадка с аниматор, паркинги, 24-часова охрана и поддръжка.


Комплексът ще се отдава под наем и управлява от компания за Property Management, срещу годишна такса от 7 евро на кв.м., която се изчислява върху общата площ на апартамента. 


Ваканционен комплекс „Paradise View Holiday Complex” посрещна собствениците си в началото на юли, като плановете са, услугите и екстрите да се предлагат целогодишно.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |