В новините
 
08.09.2008 09:02   Новината е видяна 3841 пъти
Служителите на Столичната дирекция на МВР разследват обстоятелствата около избухналите две взривни устройства пред заведения в София

Пострадали са трима мъже. Днес предстои извършването на втори оглед на адресите

 

Две взривни устройства са избухнали в късните часове снощи в столицата. Към 23 часа е подаден сигнал за инцидент в сграда на ул. “Урвич”, където се намира бар “Казабланка”. По първоначална информация устройството е било поставено на перваза на прозорец на първия етаж, а от взрива по-тежко са пострадали двама мъже на 30 и 55 години, които са откарани във ВМА. С леки наранявания били и  три жени на възраст между 32 и 25 години. В помещенията на сградата се предлагали секс услуги.
По същото време е подаден сигнал и за избухнало взривно устройство на  ъгъла на ул. "Здраве" и ул. "Милосърдие", където се намира заведение "Пантерите".  Устройството е било поставено във вътрешността на сградата. Тежко пострадал от инцидента е 36-годишен мъж, който бил наемател и ползвател на заведението. Той е откаран в “Пирогов”. По данни, събрани до този момент, приземният етаж на бара се ползвал само за частни партита, а на втория етаж – функционирал стриптийз бар, както и отделни помещения за секс услуги.
Пристигналите на място екипи на столичните криминалисти и експерти от ОТО са извършили първоначален оглед, разпитани са свидетели. По информация на столичната дирекция на МВР взривът пред “Казабланка” е с мощност около 200 грама тротилов еквивалент. Днес сутринта предстои извършването на втори оглед, районите са отцепени от полиция.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |