В новините
 
09.09.2008 07:54   Новината е видяна 3739 пъти
Съвместната акция на Общината и полицията срещу неправилно паркираните автомобили продължава

В сряда /10 септември/ мащабната акция на територията на община Бургас за локализиране на неправилно паркирани в зелените площи автомобили продължава. По нареждане на кмета на Община 
Бургас автомобилите паркирани по тротоарите, улиците и в тревните площи трябва да бъдат премахнати. С това ще се създаде по-добра организация на движението, а зелените площи ще бъдат опазени.

     В акцията ще вземат участие служители от Дирекция „Управление при кризи, обществен ред и сигурност” в Община Бургас, полицейски екипи на КАТ и екоинспектори от Общината, които пък ще проверяват за нерегламентирани сметища.

     На нарушителите ще бъдат наложени санкции. Ако собственикът на неправилно паркиран автомобил не бъде открит, нарушението и моторното превозно средство ще бъдат заснети. По-късно снимките ще бъдат изпратени на собственика заедно с акта за нарушението.

     При проведената преди десетина дни първа акция бяха вдигнати от паяците 21 коли и съставени 19 акта. Направени бяха и повече от 300 снимки на неправомерно паркирани превозни средства, чиито собственици получиха наказателни постановления.

     Идеята на общинската администрация е съвместните действия на Общината и полицията да се превърнат в редовна практика. 

 





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |