В новините
 
10.09.2008 08:54   Новината е видяна 5240 пъти
Петрол АД стартира мащабен проект по залесяване в цялата страна
На 11.09.2008 г. (четвъртък) от 14.00 часа, в зала „Капитанска” на Интерхотел „България”, на пресконференция, която обявява старта на поредната общественозначима кампания, която е инициирана и ще бъде реализирана от лидера на пазара на горива у нас „Петрол” АД. Партньор в социално ангажираното начинание на компанията е Държавната агенция по горите. Със своята подкрепа „Петрол” АД се включва в инициативата на ДАГ "Да възстановим пострадалите гори от пожари и други природни бедствия в България".
На събитието ще присъстват Иван Костадинов, главен директор „Търговия и маркетинг” и член на УС на „Петрол” АД, Венцислав Пенгезов, Директор «Бизнес развитие» и Катерина Игнатова, Мениджър «Връзки с обществеността» на компанията, инж. Костадин Вретенаров, заместник-директор на Регионална дирекция по горите, Недко Недев, експерт «Охрана», инж. Стоян Терзиев, експерт «Залесяване» и инж. Спас Тодоров, Директор «Информационно обслужване и връзки с обществеността» към Държавната агенция по горите.
На пресконференцията ще бъде представена информация за залесителните дейности, извършващи се с финансовата подкрепа на „Петрол” АД и провеждащи се на  територията на държавния горски фонд.  
Инициативата на ДАГ "Да възстановим пострадалите гори от пожари и други природни бедствия в България" цели по-бързото и цялостно възстановяване на опожарени гори на територията на страната. Тя е естествено продължение на миналогодишната кампания, посветена на юбилея на „Петрол” АД – „75 години енергия за хората”. Програмата по честването на годишнината през 2007 г. включи реализацията на множество успешни инициативи в подкрепа превенцията на здравето, съхраняване на българската култура и опазване на природното богатство. Част от тези общественозначими ангажименти бе и кампанията за превенция и лечение на бронхиална астма при деца - все по-застрашаващо в национален и световен мащаб белодробно заболяване. В най-големите градове на страната бяха осъществени дарения на нужна медицинска апаратура за диагностициране и лечение на заболяването, бяха спонсорирани поредица от безплатни прегледи и изследвания, както и бяха отпечатани и разпространени специални брошури с основната информация относно превенция на заболяването в около 500-те обекта на «Петрол» АД в цялата страна.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |