В новините
 
10.09.2008 10:18   Новината е видяна 7337 пъти
Катастрофите за изминалото денонощие
На 09.09.т.г. около 13.45 ч. на кръстовище в Средец поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, самостоятелно катастрофира, удряйки се в ел. стълб, т.а. «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от 30 год. И.М. от Средец. От ПТП е пострадал водача на автомобила, който с контузии в областна на главата, в кома, с опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница.
На 09.09.т.г. около 20.15 ч. на моста на река «Караагач» край Царево, възниква пътен инцидент между л.а. «Ситроен 3х», с бургаска регистрация, управляван от 21 год. Д.С. от Бургас, л.а. «Лада», с бургаска регистрация, управляван от 67 год. К.К. от Бургас и домашна крава. От ПТП са пострадали : водачът на «Ладата» - К.К. / с фрактура на десен крак/, водачът на «Ситроена» - Д.С. / с охлузни рани по главата/, неговата спътница – Е.В., 20 годишна от с. Лозенец, общ. Царево / с охлузни рани/ и возещия се на предната дясна седалка – Д.Р., 22 годишен от Китен / с комоциум, с опасност за живота/. Всички пострадали са откарани в МБАЛ Бургас за оказване на медицинска помощ. Причини за ПТП : при разминаване двата автомобила се движат на къси светлини, поради което не виждат стоящата на пътното платно крава, в резултат на което и двата автомобила се блъскат в нея.
На 09.09.т.г. около 17.35 ч. на регулирано Т-образно кръстовище по пътя Варна - Бургас, в близост до хипермаркет «Мастерхаус», настъпва пътен инцидент между : л.а. «ВАЗ 21213», с варненска регистрация, управляван от 55 год. В.Н. от Поморие и мотоциклет «Сузуки ЖСХ 750 Р», с бургаска регистрация, управляван от 29 год. Н.П. от Бургас. От ПТП е пострадал мотоциклетиста, който с фрактура на лявата ръка, без опасност за живота, е настанен за лечение в бургаската болница. Причини : при извършване на ляв завой от страна на водача на лекия автомобил, не е спазен знак «СТОП», като е отнето предимството на мотоциклетистта. От удара мотоциклетиста се удря в крайпътен знак, намиращ се в дясно по посока на движението, след което навлиза в крайпътна канавка.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |